Diensten Alkmaar

Elke zondag houden wij onze eredienst. Deze diensten bestaan uit zang, aanbidding en een prediking. Uiteraard is er na de dienst de gelegenheid om gezamenlijk na te praten en koffie of thee te drinken. Eén keer per maand houden wij gezamenlijk het avondmaal om het offer van onze Heer te gedenken. Wij hopen u daar een keer te mogen ontmoeten.

De dienst start om 10:00 uur en wordt gehouden in


De Alkenhorst
Schelfhoutlaan 4
1816 LG Alkmaar

Voor de kinderen en de tieners is een aparte samenkomst.

 

Bijbelstudie ZAANDAM: Leven van Petrus

Petrus is nog een jongeman toen hij Jezus ontmoette aan het meer van Galilea. Terwijl hij met zijn broer Andreas aan het vissen is, zegt Jezus tot hen: "Komt achter Mij en Ik zal u vissers van mensen maken". Ze laten alles achter en volgen vanaf dat moment Jezus. Daardoor werd Petrus één van de 12 discipelen die Jezus volgde tijdens zijn bediening op aarde.

Door de verschillende evangeliën komen wij veel te weten van Petrus. Zijn toewijding, geloof en bereidheid om Jezus te volgen, maar ook momenten van ongeloof, hoogmoed en zelfgerichtheid. Deze voorbeelden zijn ook voor ons opgetekend in de Bijbel, zodat wij daarvan zouden leren. Tijdens deze bijbelcursus komen veel verhalen van Petrus aan bod, maar ook de geweldige genade en kracht van God die deze eenvoudige visser veranderde in een grote man Gods.

Bijbelstudie: Leven van Petrus 310322bijbelstudiePetrus

  • 3-daagse Bijbelstudie
  • Data: donderdag 12 mei  26 mei en 9 juni 2022
  • Tijdstip: 20:15 - 21:30
  • Locatie: Wijkcentrum Dirk Prins, A.G. Verbeekstraat 35, 1501 RM Zaandam
  • Aanmelden of info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Evangelie Gemeente Holland